Okage: Shadow King

Ari har ett litet problem; hans familj har skänkt honom som slav till Stanley Hihat Trinidad XIV , även känd som “Evil King Stan”. Stan bor numera i hans skugga och kommer mer snuskiga förslag I wish tvingar honom ut på en lång resa för att banka skiten ur andra Evil Kings. Ari är inte så tänd på idén men tyvärr är det inte nån som bryr sig så mycket om vad Ari tycker. (Hoho, “overshadowed”, hoho!)

Det finns som sagt ett gäng Fake Evil Kings för Ari och Stan att ta hand om. Circus Evil King som inte är ond längre, Sewer Evil KingBubble Evil KingTeen Idol Evil King,  Big Bull Evil KingPhantom Evil King och slutligen Vampire Evil King.  De behöver inte göra det själva dock. Hjältinnan Rosalyn kommer in i historien tidigt. (Redan innan Ari, rent kronologiskt, då Evil King Stan besatte hennes skugga för tre år sedan och gjorde något oförlåtligt med den). Några av de besegrade Evil Kings går också över till Aris sida.

Varje spelarkaraktär lär sig magier baserade på “sitt” element så det kan vara värt att byta runt vilka du spelar med. Striderna är turordningsbaserade. Förutom de vanliga alternativen “attack” och “magi” kan karaktärerna också göra kombo-attacker med varandra. Lite då och då hjälper Stan till med att drämma iväg en ordentlig magiattack trots att han vanligtvis inte är spelbar. </faktababbel>

+

  • Knarkiga konversationer
  • Evil King Stan

  • Lite enformiga strider
  • Brist på fanfiction ;_; FAST VAD SÄGER JAG det gäller ju ALLA intressanta fandoms.

Leave a Reply