Samurai Warriors

Detta testosteronstinna spel utspelar sig i det feodala Japan. En massa klaner med manliga och mindre manliga män och en nypa kvinnor bråkar om vem som ska få sätta på Ranmaru makten i landet. Det är delvis baserat på riktig historia, fast i verkligheten var det förmodligen mer homoerotisk vänskap män emellan.

Vettiga

  • Magoichi Saika
    kom igen, han är en pimpens pimp; en stilig slyngel i urringade läderkläder och med vackert backslick, en charmör som tror att han får alla flickor på fall. Fast mest lyckas han ragga på män (läs KEIJI), som sig bör i denna homoerotikens ålder.

:|

  • Ranmaru Mori
    Springer omkring och försöker få männen på fall genom att vifta med rumpan som knappt täcks av den kortaste kimonon världen beskådat bara för att visa sitt rätta ansikte som piskande semesama när han har dem lindade runt sitt lillfinger. Okej, så kanske det inte är, men något suspekt är det med honom iallafall. Den riktige Ranmaru hade tydligen en väldigt speciell relation med Nobunaga himself ända sedan Nobunaga såg honom som den heta lilla sexåring han var. Eh. Nej. Ugh. I den här upplagan har han begåvats med en fruktansvärd Musse Pigg-röst. Vem kan någonsin glömma när han med darrande stämma utbrister “I hAvE fAiLeD mY dUtIeS”. Hans andra kostym? Frodo möter Alexander Bard.

Störiga små skitar

  • Goemon Ishikawa
    Detta må vara ytligt, men den här gubben är ful, tjock och frånstötande. Långsam och seg är han också, så det spelar ingen roll hur mycket skada han kan göra.
  • Masamune Date
    Dum unge som bara vill mucka gräl med allt och alla. Hans andra kostym som man kan låsa upp är riktigt vedervärdig.

One thought on “Samurai Warriors

Leave a Reply