Scrabble 2007 Edition

“The game made worldwide news in September, 2007 and December, 2008 when parents became upset upon finding the game’s artificial intelligence player using coarse language, including “tits”, “fucker”,”lesbo”, and shit.”
säger Wikipedia.

Ha ha ha. Word. (Och nu ska man skratta igen.)

Men okej, det här är alltså alfapet. Du spelar alfapet. Bilda ord. Få poäng. Spöa Arnold. Om du inte vill spöa Arnold så kan du skippa careerläget och köra lite multiplayer med någon annan nisse istället. Om du aldrig har spelat alfapet förut så finns det en bra tutorial i spelet som förklarar saker alldeles utmärkt och tar max trettio sekunder att läsa igenom.

Alfapet är sjukligt beroendeframkallande. Efter några timmar vill du dock ha lite omväxling. Då skiter du i alfapet och petar på de andra ordlekarna som finns att spela. Från början finns dock bara anagram, men det är bara att sätta igång och hitta på finfina bokstavskombinationer och snart har du låst upp nästa spel. Det bästa är ju att du lär dig en massa snitsiga ord på köpet. Det är ju skitbra om du har ungar som du inte orkar uppfostra också. (Ja, hur fasen skulle du ha tid med att spela Scrabble själv om du var tvungen att ta hand om dumma glin?) Det är bättre att de lär sig säga shit och fucker från ett spel än från de där stöddiga snoriga sjätteklassarna som bara dryper av pubertet.

Länkar

Wikipedia

Leave a Reply