Tomb Raider Chronicles

I det förra spelet

”spoiler”
råkade Lara få en pyramid i huvudet innan eftertexterna började rulla. Hennes bekanta (bl.a. Laras läskige gamle butler som alla stängde in i frysen) sitter därför och delar gamla härliga minnen om hennes skattletaräventyr.


Varför hatar alla det här spelet då?

Laras äventyr i Rom: La la la, det här är ju skoj. Det finns inget att klaga på. Hoppa, klättra, lösa pussel och skjuta idioter. Hrm, och titta på pinsamma FMV:er. Okej, dem kan jag klaga på. Fult även för att vara år 2000, och röstskådespelarna, vad fan. Håll käft bara.

Laras äventyr i en rysk ubåt: Ubåtsbana, fy rutte, tänker jag. Men jag har fel. La la la, det här är ju skoj.

Laras äventyr på Irland: La la la, det här är ju skoj. Men vad fan, får jag inte ens försvara mig? Här börjar det bli lite frustrerande. Sjöhagga + FMV som inte går att klicka förbi x repeat tills jag lyckas ta det där myntet = hin håles rövdekolletage.

Laras äventyr i det jävla höghuset: La la la det här var ju neeeeeej, briiiiiiiinn. Laserjävlar, jobbiga vinklar och bughelveten – se till att ha flera sparfiler om du inte vill spela om stora delar av banan. Om du dessutom sparar på fel ställen och sedan laddar om så kan det trigga en bug som gör att du inte kan klara spelet/måste spela om en massa skit/måste leta rätt på ett ställe där du kan nollställa bugen. Jag länkar förstås till Stellas Tomb Raider-guide nedan. Jobbigt avslut på ett annars hyfsat underhållande spel.

Länkar

Stella’s Tomb Raider Site Oumbärlig guide genom den svåra skärselden som är VCI Headquarters. Tack <3

Leave a Reply