Final Fantasy XII: Revenant Wings

Råttpojken Vaanus fortsätter sina strapatser med barndomspolaren Penelo i luftskeppet de fick i present eller nåt av pimpmeister Balthier och tillhörande playboy-bunny Fran. Det har gått ett år sedan Final Fantasy XII och de små barnen har det gött.

Inte så många minuter in i spelet så blir det ganska skumt. Balthier och Fran dyker upp i Bervenia där de små glinen är i färd med att sno en pryl som heter Cache of Glabados. Okej, vettigt än så länge. Pirater snor saker. Skoj. Men vad fan, Ifrit, vad gör du där och varför ska Vaanus-tachi slåss mot dig igen? Blev du inte totalt dominerad i föregångaren?

Ja, jag vet. Uppföljare. Yuna och hennes galpalz, Dante som måste lära sig att dubbelhoppa i varje spel och fan, Link den jäveln, som bara tappar bort sina vapen stup i kvarten. Någon lustig filur stalkar honom säkert, snor det han tappar och stoppar in dem i kistor som ställs på svåråtkomliga ställen. Allt bara för att jävlas. Det där är knas.

Jaja, Ifrit skall naturligtvis spöas upp. Aj. Skatten snos och stället utryms, och tur är väl det för det brakar ihop till en ledsen hög. Men vad farao är det som flyger över Rabanastre? Vaanus! >:0 Nu är det du som tar med ditt dagis och tar dig ombord på det där skumma skeppet!

Och Penelo har blivit riktigt mammig. Men vad fan, hon är ju kvinna. Hon kan ju inte vara maktgalen och manshaftig som Ashe. Så får man inga män, dumsnut.

Edit: Nej, Ifrit var inte någons bitch i ff12. Han var på SÄMÄSTÄR i Borlänge. Men Vaanus har iallafall blivit dålig på magi igen. Jag höttar med näven.

Karaktärer

  • Vaanus
    Råttpojke med syfilis.
  • Penelo
    Har äntligen blivit en riktig kvinna. (Och då menar jag inte att hon har haft sex med Vaanus eller nåt. Det vet jag iofs inte men jag hoppas verkligen inte det.) Hon har äntligen börjat ta sitt ansvar och tar hand om Vaanus och de yngre barnen.
  • Balthier
    Japp. Han är med. <3 Men han hänger med dåligt sällskap. Jag vet att han har bättre saker för sig än att låna ut sig själv till glinen.
  • Fran
    Japp. Hon är med. Men hon hänger med dåligt sällskap. Jag vet att hon har bättre saker för sig än att låna ut sig själv till glinen.
  • Glinen
    Öh. Jag får återkomma här.

Länkar

Wikipedia

Leave a Reply