“Women hate men with tiny tools”

Oj. Hej. Jag tror jag glömde bort att jag hade en blogg här också. Det blir lite sådär när man sprider ut härligheten på många ställen;ibland blir det för mycket till och med för mig. Även om jag egentligen är lika cool som Kungen av Hela Kosmos. Fast jag har å andra sidan ingen liten prins att delegera ansvaret till. Hur skulle det se ut om en liten knoddis bloggade åt mig?  Svara inte på det. Jag har sett kattblogger. Huvva.

Nu minns jag i och för sig helt plötsligt att jag satt och skrev på ett blogginlägg häromveckan, strax innan det blev dags för julledighet, men det var så ruskigt tråkigt så det får nog ligga kvar på privat.

Apropå prinsar vet jag inte om jag tycker att Prince of Persia är på väg åt rätt håll. Jag spelade lite på senaste XBOX360-versionen igår kväll, och det är snyggt, visst, och det är plattform, weeeeh, men vadfan, käften pojkspoling. Du tror att du är cool och lite raggmunkig, men du känns som en desperat brat som asså bara måste ha med sig någotn hem från krogen för annars blir det så pinsamt nästa vecka när du måste hitta på nåt om hon den där jättesnygga med jättemelonerna igen. Dina kompisar börjar känna igen historierna nu.

Dessutom ska Prince of Persia vara svårt så in i helvete. Visserligen hade Sands of Time den där extremsexiga tidsbakåtspolningsmekanismen (phew), men den hade ändå sina begränsningar. Flickvän™ dyker bara upp, fixar allt, zoomar tillbaka dig till plattan du stod på innan du försökte begå självmord (läs och lär, grammatikinkompetenta snorungar; och förresten när jag ändå ska såga er måste jag berätta att det heter våldtäkt, inte våldtäckt. Vadfan är det för fel på er egentligen? Det har visserligen inget med grammatik att göra men det tillhör ändå allmänbildningen) och man behöver inte ens anstränga sig för att inte dö. Vete fan om man kan dö ens, tror Flickvän™ hjälper till i strider också.

Måste verkligen alla spel vända sig till casual gamers?

Nej nu ska fröken bitterfitta hålla käften ett tag. Angående subjectet: V-chan, du vill väl ha en liten skruvmejsel? Jag fattar ingenting? :O

One Reply to ““Women hate men with tiny tools””

  1. Ja, klart som fan att jag vill ha en liten skruvmejsel. Annars river jag ju bara upp saker och då får jag ju aldrig upp den lilla luckan. :O (Hö hö hö, ja e så roli ja ba dööööör asså)

    Resten av inlägget – word. B) Fast nu kan jag inte yttra mig om Persiaprinsen. Har han inte fjollskägg och fisförnäm dialekt så gråter jag en ensam Fjortistår(tm?) längs min skrovliga blämmiga kind.

Leave a Reply