Söndagsångest

Nu har jag haft ont i tummen i knappt 3 månader. Verkar inte hjälpa med vare sig Naproxen (i piller) eller Voltaren (i gel). Att jag inte slutar spela tvspel är förmodligen en bidragande faktor så jag antar att jag får väl fortsätta ha ont ett halvår till.

Jag kan ju förvisso försöka undvika spel där jag hamrar på knappar med hjälp av tummen. Typ Xenoblade Chronicles X som jag sent omsider faktiskt äntligen är klar med. (ish. Finns ju lite affinity quests att göra, men jag vet faktiskt inte om jag kommer orka med det. Dålig prositen.)

I övrigt är jag på sista dagen av en två-veckors semester nu. Berlin och sen WGT i Leipzig med de vanliga syndarna, och sen onsdag-söndag hemma. Jag är inte fantastiskt pepp på att gå tillbaka till jobbet imorrn, men det blir nog bra.

Som en tangent till det – jag önskar jag visste vad jag ville göra av mig själv, men jag tänkte göra så bra ifrån mig på jobbet som möjligt medan jag funderar på saken i alla fall. Om jag hellre vill vara ledig än jobba under tiden så får det väl vara så. Den känslan lär jag nog dela med rätt många.

Det hade varit coolt att ha gjort Minecraft, tänker jag ibland. Inte för pengarnas skull (även om jag knappast skulle tackat nej till några miljarder, hah), utan för att det var ju det spelet jag väntat hela livet på när det kom. Och för att det verkar kul att lägga till nya features som märks.

Så är det spel jag vill göra av mitt liv?

Vet inte. Folk suger. Och Minecraft finns ju redan.

Leave a Reply