-1 dag

Första jobbdagen efter semestern blir också enda dagen innan sjukskrivningen. Oh well. Det blir en hit & run till kontoret för att se vad som hänt månaden jag varit borta och vad som planeras de närmsta veckorna. På eftermiddagen ringer jag till avdelningen och får beskedet att jag ska komma in halv tio. Efter att jag lagt på får jag lite ångest – sa hon halv tio eller halv nio? Jag är rätt säker på halv tio och lyckas övertyga mig själv om det.

Sista måltiden innan fastan & operationen blir en fläskfilé på Big Ben. Mycket bättre än jag hade trott, faktiskt, givet att det ser ut som en typisk sunkig Söder-bar. D & K tar varsin Caesarsallad med halloumi och är också nöjda.  Väldigt mycket mat.

Sen åker jag hem och klappar katterna ordentligt, dricker en kopp te och begrundar tillvaron. Packar ombytesunderkläder, iPad, telefon och korsordstidning. Funderar på att ta med morgonrock och tofflor som broschyren föreslog men beslutar mig för att skippa. Så jäkla mycket tänker jag inte promenera runt.

Får tips från vän att inte ta med bygelbehå, då den kommer trycka på operationssåret. Jag kan strunta i BH över huvud taget i så fall, tänker jag. Om det är så.

När jag ska lägga mig får jag avnjuta en session trängsel i luftröret igen. Sista gången kanske? Snälla säg att jag slipper den här skiten efteråt, orkar inte kippa efter luft på det här sättet.

Leave a Reply