Dag 10

Jag har dragit ner på antalet smärtstillande jag tar. Jag började med att skippa nattdosen, och nu tar jag bara 3x 1 alvedon + 1 brufen om dagen. Startdosen var 3×2 alvedon + 1 brufen, + 2 alvedon på natten. Rent tekniskt kanske jag inte behöver det sista heller, men det bränner lite i sårytan när jag inte tar nåt alls, känns det som.

Idag har jag bytt tejp. Det gick jättebra, eller ja rent tekniskt i alla fall; det gjorde inte ont, och började inte blöda – men likförbannat höll jag på att svimma och var tvungen att sätta mig ner 3-4 gånger under tiden. Jag har ju inte sett hur halsen ser ut innan nu, så det var läskigt. Dessutom fick jag ju med mig sårskorpa när jag drog loss tejpen. Men allting läker bra. Det som ser ut som en sårskorpa på bilden nedan är inte det, det är bara blod som torkat en bit nedanför operationssåret.

Det satt en tejp under tejpen också! Grr!
Det satt en tejp under tejpen också! Grr!
image
Operationssåret ser bra ut
Tejpen ser dock lite skabbig ut
Tejpen ser dock lite skabbig ut

Leave a Reply