The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Ja, vad hände egentligen efter att Ganondorf fick sin kaktus nedtrampad för sista gången i The Legend of Zelda: The Wind Waker? Det är fult att spoila men det skiter man i på den här sidan. Jo, de bestämde sig för att segla omkring och leta skatter och annat good shit.

Men så begår de det ödesdigra misstaget. Tetra med sin stora girighet blir alldeles rupeeögd då hon får se det läskiga Ghost Ship. Klart som fan att det finns skatter där… Eller?

Nej, så var det ju inte. Mitt minne svek mig (jag är visst allt för cynisk och elak tror jag bestämt) och det blev wikipedias uppgift att friska upp det. Tetra är ju faktisk en hyvens tjej. Hon vill undersöka varför folk försvinner så fort Ghost Ship tittar fram. Tji får hon i vilket fall som helst. Ghost Ship säger tugg tugg smask men har uppenbarligen väldigt förfinade smaklökar. Link duger inte! Spott spott tvi! X(

Så Link blir återigen trampad på, den toffeln, när han måste rädda världen igen. För det måste han ju. Det är ondska i farten, det säger gammgubben Oshus som har ett barnbarn som är en fairy med minnesförlust. Iväg till templet och gör saker på tid nu för bövelen!

Och inte skriva hat!sex-ficcar med Link och Linebeck nu. Men Linebeck och Ciela går bra. Ja, vadå då, hon får väl flyga in i någon kroppsöppning, hur ska jag veta? Kanske fladdra lite med vingarna på känsliga ställen? Link är ju i varje fall bara såååå ihop med Ganondorf men visst fan han vänstrar ju med Zelda den lilla skökan! Vad ska Impa säga nu när hon får reda på varför Zelda inte längre är så angelägen att få tutte och varför fortsätter jag att skriva mina ögon blöder ju? asdsadasdfsdfasd

Att ett visst ställe går på tid och att man måste gå igenom samma ställe flera gånger kan vara lite irriterande. Nej, jag är inte jättesugig, det ska vara så. Men man vänjer sig faktiskt. Stället är inte überstort så det är överkomligt. Men det är inte kul när man råkar gå igenom fel dörr och måste göra om samma våningar igen. GRR GRR MORR.

Annars – Zeeeeeelda! <3 *_* Bumerang! Jaaa! Pilbåge! Jaaa! Hookshotgrej! Jaaa! Bomber! Jaaa! Grön luva! Jaaa!

Karaktärer

  • Link
    Link är ju alltid Link. Han är snäll. Kanske lite för snäll. Man ska inte ta vilken skit som helst. >:0 Stå på dig, gossebarn!
  • Linebeck
    Den här snubben försöker vara en cool raggmunkssjökaptensnubbe. Fast han är ju en wimp som smiter när det verkligen gäller. Eller? Mu hu hu hu hu.
  • Ciela
    Klassisk relation som börjar med bråk för att sedan övergå till något helt annat. Vi har sett Usagi och Mamoru, vi har sett Tsukushi och Doumyouji. Vi har sett Peach och Bowser. Jag talar självklart om Ciela och Linebeck.
  • Oshus
    En skum snubbe med mycket skum ansiktsbehåring. Och han bär visst på en massa hemligheter den gamle filuren.
  • Jolene
    Piratbrud med issues.
  • Joanne
    Sjöjungfru.

Länkar
Wikipedia
Zelda Universe
Zelda Wiki.org
Zeldapedia

Leave a Reply